The story of shopping...

Det är alldeles underbart att shoppa i Milano. Alla kläder jag har dräglat efter på nätet finns framför näsan i butikerna. Jag älskar Moschino Cheap & Chics butik i centrum, den är bara sååååå gullig! Och vilka underbara kläder! Jag gillar också att gå omkring i superdyra affärer, typ och se på Bottega Venetas väskor.

Det som är ett stort problem här är att urvalet är så stort så jag kan helt enkelt inte bestämma mig vad jag vill ha! Så okej. Jag skulle ha möjlighet att köpa en märkesväska. Men vill jag ha en Miu Miu eller en Chloé?

Men tänk om jag sparade de pengarna och skulle skaffa mig i stället flera plagg från Armani?

Svårt. Mycket svårt.

Det som jag ändå inte har hittat är en underbar sommaklänning. Jag skulle vilja ha en som inte är för festlig (dvs. jag vill använda den i skolan och på stan också) men ändå supersöt.

Ni vet, med sandaler på stan.... med en scarf och klackar på en middagsdate och med ballerinor och en tröja i skolan? Typ något sådant:

Vår- och höstjacka

Jag söker en rock. En kavaj eller en jacka.
Till våren och hösten.
En i en underbart urgullig klippning.
Söt färg.
Bra material.

Jag hittade en jätte söt på Moschino Cheap & Chic härmomdagen men den var nog 4 gåger för dyr.

Följande är de bästa jag har funnit på nätet men inte ens någon av dem är just det jag söker....


MadinaI Milano finns det en superbillig, urgullig sminkbutik. Jag köpte en palett med ögonskuggor (4 st för 10 euro! 10 euro är typ 100 svenska kronor) igår. Har redan blivit alldeles kär eftersom sminket verkar vara av god kvalitet. Skall definitivt fortsätta shoppa i den butiken :)Söndagen i parken...Att sitta och läsa bok eller tidning i en solig park är skönt !

Veckoslutets krulliga hår


Gårdagens outfit


Lite till bilder, once again...Milanobilder

Hej! Livet är fortfarande underbart här i Italien. Vi har ätit massor med glass, joggat i parken, varit på aperitivon, hittat oss nya vänner och till och med studerat lite grann. Men att studera är roligt då solen lyser och man kan sitta med en bok i en park! En aning bilder...

Dagens skoloutfit


Nya ballerinor!

Jag kom hem för att äta lunch efter skola, kade en stund på sängen och sedan bestämde jag mig för att vädret är så härligt att man bara måste ta en promenad! Så jag gick in till stan och köpte ett par ballerinor :)Milano ur mina ögonDagens Outfit


Skola

Bloggen har blivit alldeles annorlunda nu när jag inte mera kan använda Internet fritt. Om jag får wlanen och fungera på skolan så kan jag bättre börja blogga. Så här ser Politecnico di Milano ut:


Skola

Min andra skoldag i Politecnico di Milano...
blogg

Om ni har lust kan ni kolla in på:

saarajanooramilanossa.blogspot.com


där Noora och jag håller en finsk blogg om vårt liv här i Milano :)

Nya kläder!

Jag har shoppat igen på Massimo Dutti. En kragskjorta och ett par jeans.Furla

Skolan här i Milano har nu börjat. Det är riktigt roligt att studera här :) Men som en stilig utbyteselev så måste man ju bara skaffa åt sig en snygg penal :) Så jag köpte en i rött läder från Furla!

Bilder från MilanoShopping på Benetton

Jag har shoppat 2 nya grejer på Benetton.
En väska som inte kräver händer :)
och ett paraply för att klara av detta regnväder...Veckans Outfits

Hälsningar från Milano!

Hej på er!

I Milano är det jätte roligt! Här är perfekt ballerinaväder! Det tar en lång stund att få saker och ting gjorda, allting händer lite av sin egen vikt. Men det är ju bara roligt att ha det lugnt under våren!

Igår såg vi Domenico Colce, Stefano Gabbana, Scarlet Johanson och Anna Wintour! Vi råkade gå nära en röd matta och de gick bara 1-2 meter från oss. Fick inte så bra bilder med min telefon...

Så köpte jag ett par nya skor från Massimo Dutti:
m i l a n o

Om 2½h åker flyget.
Jag vet inte när jag kan nästa gång blogga.
Äventyret börjar :)

RSS 2.0