jobb och lön och skola

Jag är nästan den enda kvar på jobbet, kanske det vore tid att åka via matbutiken hem? Men det är så roligt när man vet att för varje timme kommer det till pengar till nästa lön och jag har ju inget speciellt idag s¨å gärna sitter jag här :) Och det här är ju månadens sista dag så jag vill ju ha en stor lön. Jag kan int ändå jobba ordentligt nu när det är tentvecka...

pratsak

Jag har kontakt med min mobiltelefon hela tiden och jag skulle därför vilja ha en ljuvlig, söt och ny. Nu har jag denna:
image22
Men den ser använd och sliten ut och den har inte alls bra funktioner. Jag skulle ju vilja komma åt nätet på föreläsningarna mm, så jag skulle vilja satsa lite mer på telefonen. Utan att tänka på pris osv sökte jag fram de telefoner jag tycker mest om. Här är de:
image23
image24
image25
För att vardagen skall kännas lyx borde man ju definitivt också ha ett smycke på sin telefon. Nokia har några söta:
image26
image27

Mest gillar jag den andra på sista raden och den tredjes sista på andra raden :) Och om man skulle vilja satsa mycket mera och göra babblandet till lyx borde man ju också ha fodralet från Prada:

image28


Helsingfors-Stockholm

Jag har läst en massa blogger igenom på blogg.se och alla ni där i Sverige berättar om hur underbart vårväder ni har där! I Helsingfors är det iskallt och blåsigt och eländigt! Men så är det varje år den här tiden. Alla pratar om att nu skulle man kunna åka till Sverige på kryssning och shoppa och njuta av det ljuvliga vädret. Det borde jag också göra! Definitivt! Men jag hatar kryssningarna. Om man förstås inte åker med ett stort gäng och vill supa och härja. Men jag skulle bara vilja komma till Stockholm så flyget är väl bättre....vad månne flygresorna över kostar nu...? Måste kolla....

Tretorn

Jag sökte efter dessa:om man skulle ha kunnat köpa dem på nätet, men jag fann ingen online-shop som skulle ha skickat Tretorn till Finalnd. Har nån några tips ?

tordag kväll

Det var jätte roligt att vara och vattenspringa med Iina. Vi sprang i en timme. Det är ett så bra sätt att förbruka 500-600 kilokalorier och prata om allting som hänt. Vi gör det en gång i veckan. Min bantningskur går också ganska så bra. Jag försöker tappa 5 kg. Bara för att jag tycker jag skulle kunna göra det. Så nu har jag gått ner 1 kg på 1½ vecka, vilket jag tycker att är en passlig takt.

Imorgon vet jag inte ännu vad jagg skall göra på kvällen för alla verkar vara upptagna... Men jag skall ju ändå träffa Martina på lördag kväll så inte är det så farligt om jag spenderar egen mystid i morgon kväll. Jag borde iallafall ta hand om naglarna.

På veckoslutet skall jag läsa till mina kommande tenter. Vi har ju tentvecka på kommande...

Nej, men vad har Kate Hudson på sig?!

image21

snart blir det vår...

...och jag har slitigt flera av mina vårskor så jag måste ju definitivt få nya :) Här är några snygga jag fann:
De här av Tory Burch:
image15
Lite sportigare av Tretorn:
image16
MiuMius ballerinor med speciella motiv (skulle vara ljuvliga med jeans och en väska i samma grönt eller turkost):
image17
Städiga pumps av Jimmy Choo:
image18
Dessa stövlar av Chloé:
image19
Och sedan skulle jag behöva ett par sköna att ha bara säsongen och sedan slänga. De här av Puma är ju ganska söta:
image20
Men allra mest av allt gillar jag Tod's gula ballerinor. Love them <3 .

update

Klockan: 10:57
Plats: Helsingfors, Finland
Humör: lugn, nöjd, glad
Klädsel: Via Vais bruna läderstövlar, H&M:s jeans, en vit kragskjorta av Shirt Factory, Beige silkeströja från Massimo Dutti, turkost smyckeset från Accessorize

Idag är jag på jobbet. Vi hade månadsinfo på morgonen, åt just lunch och nu skall jag jobba. Skall åka ganska tidigt för vi skall med Iina till simhallen på vattenspring. Igår var jag i skolan och lyckades få hela elektronik laboratoriet i rök. Jag förstod inte ens att det var mitt fel förrän assistenten skrek att jag skulle stänga av elen och springa bort från röken. Det är väl ganska giftigt att andas in. Ups :)

<3 Chloé och Miumiu

Ja, det gick riktigt bra på mötet :) Ingen bulla alltså.

Jag älskar MiuMiu och Chloé. Såg just igenom vad net-a-porter.com säljer av dem och dessa var de bästa styckena:

Först Chloé....

...en söt sommarklänning
image5
en ljuvlig rock
image6
och en söt topp i silke/bomull
image7

...Och av MiuMiu...

...en trench coat i ljust läder
image8

en silkesklänning
image9

såå söta sommarskor och vad sköna de måste vara!
image11
och till sist: hårband
image12

kan jag säga nej?

Ja, jag är alltså på jobbet idag. Sitter vid min dator och gör mitt arbete alltid då jag har nåt att göra och annars drömmer jag bort mig. Jag skulle vilja ha en massa nya kläder och så skulle jag vilja resa. Till Paris tror jag. Milano skulle också vara bra, men nu får det vara paus med Italien ett tag.

Annars kommer nog den här dagen att vara en aning tråkig eftersom vi har möte med teamet. Det tar alltid minst 2 timmar, det vi går genom har ingenting att göra med mig och det värsta: det finns alltid bulla. Jag vill inte äta det för det är onöjdiga kalorier och jag är inte alls så sugen på det. Men när man inte har något annat att göra så vill man ju äta det. Idag skall jag ha ett jävligt självdisciplin...vi skall se om jag kan säga nej...

Ja annars. Jag hade svårigheter att hitta på namnet på bloggen eftersom alla jag ville ha var redan tagna. Så nu blev det silkesband. Jag tycker om silkesband för de gör outfitterna alltid lite mer festligare och söta :)

så börjar det...

Jag är Saara. Jag har haft en blogg i ett par år på finska på livejournal (här är den) men eftersom svenska är mitt modersmål (trots att jag bor i Finland) så vill jag ju blogga på svenska ibland. Så detta är min svenskspråkiga blogg :)

RSS 2.0